Anda nak duit lebih? Sertai kami bersama Mentor Lejen Sistem Ejen

Siapa nak duit lebih sahaja boleh baca ni.

“VIRALL!! SYARIKAT REVEALS GLOBAL MENAWARKAN BISNES NETWORK MARKETING YANG TIDAK PERLUKAN EJEN BUAT BELIAN BULANAN, NO MONTHLY MAINTENANCE (!), TIADA FLUSHING DAN BELIAN ULANGAN PUN ADA BONUS TAW!”

Sebelum ini, anda pernah sertai syarikat network marketing tapi anda rasa terbeban dengan belian wajib tiap bulan bagi kekalkan point? Kalau tak buat belian, point semua diflush, penat je kumpul bagai nak rak berbulan-bulan? Hilanglah pending bagi matching bonus yang diidam-idamkan. So terpaksala anda buat belian, akhirnya produk penuh satu bilik, terpaksa pulak lelong kat kawan-kawan dan adik beradik? Lepas tu, jika tak bawak masuk orang baru, memang kosong la bonus anda kan?

.

Jangan risau, perkara ini tidak berlaku di Reveals Global.

.

Reveals Global adalah syarikat pertama di Malaysia yang mengimplementasi sistem Autoship di mana ejen tidak perlu lagi pening kepala nak beli produk tiap bulan sebagai mentenen. Anda mesti tak percaya kan sebab kepercayaan biasa mengatakan mentenen bulanan adalah nadi bagi syarikat bayar bonus kepada ejen-ejennya, kan kan kan? Sistem autoship ini akan diterangkan kepada ejen dalam onboard training nanti. Atau kalau tak sabar nak tau, contact la Ernie lepas ni 🙂

.

Yang penting, anda perlu tahu 7 keunikan Reveals Global berikut :

PHILOSOPHY CEO untuk melahirkan ejen-ejen yang bukan sahaja power sumber pendapatannya untuk pendidikan keluarga, pemilikan hartanah, kesihatan yang baik, simpanan persaraan yang mencukupi untuk kelengkapan di dunia, tapi juga meletakkan syurga sebagai ultimate goal. Ini sangat rare! 

TIADA mentenen bulanan diperlukan dalam pembentukan rangkaian anda walau berapa lama masa anda perlukan. Tak membebankan ejen ! Jika anda faham maksud saya, ini bermakna pending anda akan kekal selamanya, hanya menunggu match sahaja bila anda aktifkan networking anda. Tak faham takpe, meh masuk training.

PRODUK sangat berkualiti. Menang award peringkat kebangsaan dan ASEAN. Now dah diterima masuk ke KPJ Health Shop lagi! Sangat win-win dengan pelanggan kerana mereka menikmati manfaat kesihatan yang premium dengan produk, dan ejen menikmati keberuntungan dari jualan.

REWARD PLAN yang umpama Ferrari. Anda masuk gear networking anda jer, income anda unbelievable banyaknya dengan cepat! Modal pun alahaii ciput jer. Sangat mudah balik modal. Dengan 3 customer pun dah balik modal siap ada untung. SSH=Sekali Seumur Hidup pulak tu. Haishhh memang idaman networker la dengan reward plan yang macam ni. Apatah lagi tak perlu mentenen tu kan.

TAK MINAT NETWORK MARKETING? Don worry, be happy. Reveals Global memang menyarankan dan menyokong penuh produknya diniagakan secara retail secara online business mahupun secara offline. Malah memang telah lahir mereka yang berpendapatan antara RM10K~RM20K sebulan hanya dengan penjualan runcit ini sahaja.  Saya ulang, nilai itu adalah pendapatan bersih, bukan nilai sales. Amacam? Anda yang minat dengan online bisnes sangat sesuai tau! Siap boleh lantik ejen lagi walau status anda status ejen marhaen, iaitu status E-Ekonomi.

SYARIKAT yang kuat dan bersifat long term dengan pemilikan premis nya sendiri sebanyak 4 tingkat, lengkap dengan prasarana yang diperlukan seperti bilik mesyuarat dan dewan-dewan seminar, surau lelaki dan wanita yang selesa, pantry pun ada! Ejen boleh datang dan gunakan setiap prasarana dengan gembira. Jika lapar dan dahaga, jengahla ke pantry. Siap boleh pilih nak air dari mesin Coway atau Kangen Water. Best kan? Yelah , kan Reveals Global pentingkan ejen-ejennya sihat. 

 

SISTEM DAN MENTOR yang telah tersedia untuk ejen. Follow ajer sebab sistem training dan strategi yang disediakan adalah success proven, telah terbukti berkesan. MENTOR adalah Tuan Haji Imran bin A. Hadi yang tidak asing lagi dalam industri, beliau telah melahirkan 22 orang jutawan sebelum ini. Yang tinggal hanyalah tindakan anda sahaja.  S_CCESS need U!

 

Tidak kira apakah latar belakang anda, samada anda suri rumah, baru 20an, fresh graduates, mat moto, despatch, eksekutif atau engineer, yang penting anda perlukan duit lebih untuk duit minyak kereta dan moto, nak bayar installment rumah, teringin nak beli sport rim idaman, mahupun nak completekan wang hantaran dan nak bersara awal. Kami di Reveals Global mengalu-alukan kedatangan anda bersama kami menyertai program network marketing ini yang power, dengan reward plan terkini dan terbaik di pasaran, siap dengan sistem training.

.

Kami menjemput anda, leader yang mempunyai ramai downline, leader daripada industri MLM, reseller, stockist supplemen yang positif, bersemangat, berkemahiran membina network dan bersedia untuk menjadi JUTAWAN PERTAMA DAN SETERUSNYA di Reveals Global.
.
Maka jika anda mempunyai impian untuk menjadi sihat dan berjaya mengubah hidup anda, hubungilah Ernie untuk saya kongsikan bagaimana anda boleh bermula dan berubah ke arah hidup yang lebih baik.

Pilihan modal untuk bermula :

RM450  |  RM2250  |  RM4500 sahaja.

JOM sertai kami sekarang juga!

Sesi team coaching secara direct dengan Mentor Lejen Sistem Ejen,  Tuan Haji Imran bin A. Hadi

 

Produk berkesan, belian ulangan tinggi!

So, tak perlu fikir banyak sangat. Klik button di bawah untuk sertai sesi penerangan mahupun untuk sign up terus. Klik ajer dan Ernie akan hubungi anda untuk urusan selanjutnya. Jumpa anda di angkasa kejayaan!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *