EJEN & DROPSHIP

Assalamualaikum semua. Saya Ernie, stokis utama Reveals Global/Rich Berries.

****************

Mesej ini untuk anda yang perlukan dan teringin nak ada income tambahan 200 sebulan, 1 ribu sebulan atau 5 ribu sebulan pun boleh. Saya pun bermula dengan cita-cita macam ni. Soalannya, mampukah aku? Jawapannya simple aje, jangan banyak sangat fikir, bertindak lebih utama. Bertindak pantas dengan ilmu dan tindakan yang konsisten, anda pasti mampu mencapainya. Izinkan diri anda untuk berjaya dengan doa dan usaha bersama kami. Insya-Allah. Jemput baca tawaran best yang Ernie bawakan ni ye.

****************

[ TERKINI! PROGRAM DROPSHIP & EJEN 2020 DIBUKA UNTUK SELURUH MALAYSIA ]

Jom baca lagi kenapa best join team Rich Berries 2020?

[PERNIAGAAN RUNCIT, BUKAN SKIM CEPAT KAYA ATAU PIRAMID]
Team Rich Berries menjual supplemen anti oksida, Rich Berries. Kami bukan menjual keahlian seperti sistem MLM mahupun skim cepat kaya. Kami menggunakan sistem runcit reseller (terkini sudah ada sistem pembelian produk bagi ejen secara online) untuk membantu menjana pendapatan sampingan anda walau di mana anda berada. Online je sistur. Lebih mudah kan kan?

[PRODUK BERKUALITI EKSPORT]
Rich Berries mempunyai kelulusan Halal dari JAKIM dan sijil pengkelasan makanan dari KKM. Rich Berries juga telah dinobatkan sebagai World Halal Best Brand bagi kategori supplement & wellness selain telah berada di KPJ Healthshop. Bukan produk beshe-beshe!

[PERMINTAAN SANGAT TINGGI]
Supplemen Rich Berries dengan kandungan 9 jenis beri nya yang premium sangat berkualiti dan memberi kesan positif seawal 1 kotak kepada pengguna. Ia adalah produk yang akan habis dimakan, jadi anda akan mudah mendapat repeat sales/customer yang telah merasai nikmat kesihatan dari asbab Rich Berries. Dari sudut perniagaan, produk yang membantu penggunanya dan repeat sales adalah key!

[ADA LATIHAN ASAS PERNIAGAAN ONLINE/DARI RUMAH]
HQ akan menyediakan kelas bimbingan asas buat anda yang menyertai team Rich Berries. Panduan untuk mengajar anda teknik-teknik online marketing juga akan dsediakan. Personal coaching akan diberi kepada anda yang menunjukkan komitmen dan serius untuk berjaya.

Pilihan 1 : Ejen Dropship

EJEN DROPSHIP ialah ejen jualan Rich Berries yang tidak perlu membeli dan menyimpan stok. Ejen dropship hanya perlu mempromosi dan menjual produk Rich Berries, dan pihak kami akan mengepos produk kepada customer anda.

Apa anda dapat jika jadi Ejen Dropship (DS)?

👍Modal permulaan serendah RM297 (sekali sahaja). Jika takde modal ini, hubungi Ernie terus untuk dapatkan panduan bagaimana bermula dengan zero cost
👍Tak perlu beli dan simpan stok
👍Untung/komisyen sehingga ~RM30 seunit
👍Tak perlu bungkus dan pos, kami lakukan untuk anda

Bagaimana Dropship ini dijalankan? Rujuk ilustrasi :

Pilihan 2 : Mobile Agent (MA)

MOBILE AGENT / Ejen Bergerak ialah ejen jualan Rich Berries yang sah dah berdaftar dengan HQ. Sesuai untuk anda yang berjiwa besar dan serius untuk menjana pendapatan dengan bisnes retail Rich Berries.

Apa anda dapat jika jadi Mobile Agent (MA)?

😍Untung sebanyak RM10-40 bagi setiap produk yang dijual

😍Mempunyai ID/USER NAME sendiri di dalam sistem ejen online HQ

😍Boleh simpan stok sendiri, sesuai untuk LAZADA seller etc
😍Boleh lantik ejen dropship sendiri di bawah pimpinan anda

😍Lebih bebas menjual secara offline kerana punyai stok di tangan

😍Ada pilihan juga untuk kami poskan direct kepada customer anda
😍Nama dan nombor anda dipaparkan di website dan fb kami
😍Ada group support
😍Ada reward* (*akan datang)

Anda perlukan RM890 untuk daftar dan dapat 10 kotak Rich Berries untuk mulakan bisnes anda sebagai Mobile Agent. Jika takde modal RM890 bagaimana? Dalam keadaan ekonomi yang serba mencabar ini, kami amat memahami. Berita baik buat anda!!!

Kini, anda tak perlukan RM890 untuk jadi ejen, hanya RM445 sahaja gaisss!!! *tawaran istimewa

Klik Sini Untuk Daftar

Share