Kanser tahap 4 sembuh (?) dengan Rich Berries. Dengarkan sendiri.

[ TERKEDU KAMI SEKELUARGA. KANSER PUNDI KENCING AYAH DAH SAMPAI TAHAP 4 ]
~~ Apa patut kami buat ?

Klik dan saksikan sharing dari anak beliau, Puan Sarah tentang ayahnya yang disahkan kanser pundi kencing tahap 4, disarankan operation untuk buang pundi kencing dan apa berlaku selepas pengambilan Rich Berries 6 sachet dan Vixgo 2 kapsul sehari secara konsisten selama 3 bulan. 

Sejak 3 tahun lepas, ayah kencing keluar ketul2 merah tapi malu jumpa doktor. Ogos 2016, ayah dah tak boleh kencing. Sakit mengerang kerana air kencing tak boleh keluar. Kami pergi hospital dan doktor sahkan ada ketumbuhan kat pundi kencing. Lepas seminggu, doktor kata kena bedah segera untuk buang pundi kencing sebab dah kena kanser tahap 4. Kami sekeluarga tak tahu nak buat apa. Kalau buang pundi kencing, maknanya ayah terpaksa kencing menggunakan tiub selama-lamanya. Lepas berbincang sekeluarga, kami ambik keputusan untuk ikhtiar cara lain. Hanya buat pembedahan biasa, kikis apa yang patut tanpa buang pundi kencing.
.
Lepas bedah, hari-hari ayah bleeding dan kadang tak sedarkan diri. Badan semakin susut. Makan tak berselera. Lepas 4 hari, saya tekadkan diri. Saya beri ayah Rich Berries 6 sachet sehari. Esoknya saya beri ayah Rich Berries sebanyak yang boleh dan V1xgo 2 biji. Lepas seminggu, kencing ayah dah mula elok dan clear. Sebelum ni ayah terbaring je. Tapi kini dah mula boleh bangun, dah bertenaga dan mula nak bekerja semula. Bila balik dari kerja pulak, ayah kata tak penat. Rasa seronok, muka dah ceria, bertenaga dan badan dah berisi semula.
.
Bila jumpa doktor semula untuk follow-up bulan Oktober 2016, doktor terkejut sangat. Sel kanser dah tak jumpa kat mana. Sel kanser tu dah takde. Padahal dulu doktor kata takde harapan. Maklumlah dah stage 4. Alhamdulillah.. dengan asbab Rich Berries dan V1xgo hari-hari tanpa skip, kini dah 3 bulan berlalu. Dengan izin Allah jua, ayah kembali sihat.
.

Status yang diupdate pada 17 Januari 2017

Update 23 Januari 2017

Share posting ini jika anda prihatin. Tindakan anda mungkin membantu ramai orang.
.
EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN. PEMBELIAN PUKAL UNTUK KOS LEBIH JIMAT BAGI PENGGUNA JUGA DISEDIAKAN.

 

Ingin lihat maklum balas pengguna Rich Berries yang lain? KLIK SINI.

Ingin tahu lebih lanjut tentang produk Rich Berries? KLIK SINI.

Ingin buat tempahan Rich Berries? KLIK SINI.

 

**********************

Atau hubungi nombor tertera untuk pertanyaan dan tempahan :

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *