MERVE ♥ Tampil cantik bagai pari-pari

Hai semua. Nak tau trend terbaru untuk kita cantik dengan produk yang comel? First in Malaysia tau. Bukan sekadar mencantikkan tapi turut merawat juga. Memperkenalkan MERVE cosmetics yang comel dan manis bak gula-gula kapas. Merve cosmetics berkonsepkan fairy tales yang mampu mencantikkan anda dalam beberapa minit. Wow! Rupanya fairies bukan lagi fairy tale tau tapi wujud dalam dunia realiti iaitu dalam MERVE cosmetics. Jom layan mata tengok produk Merve di instagram ini. Klik dan follow tau♥ –> KIREI.MY . 

.

6 Sebab Utama Kenapa Anda Patut Cuba Merve Cosmetics?

  • Packaging yang comel, cantik dan berkualiti berkonsepkan fairy tales. Boleh share guna dengan anak gegirl 😉
  • Produk yang kualiti, mencantikkan sambil merawat wajah anda, 2 in 1! Makin lama pakai makin cantik!!
  • Harga mampu milik dengan keuntungan yang best best best!!! Jom daftar jadi ejen ♥. Skrol bawah untuk info lanjut
  • Lengkap dengan kelulusan KKM dengan nombor NOT bagi setiap produk. Gunakan MERVE dengan yakin dan selamat uols!
  • Halal dan mesra wudhu. Mudah gitu
  • Marketing adalah 100% secara online. Sesuai sangat bagi anda yang nak income extra dengan mobile handphone dan wifi sahaja. Amacam, nak tak?

.

MERVE sekarang ni ada 8 produk tapi berikut adalah 5 produk yang kami fokus untuk penggunaan harian anda untuk nampak cantik tiap hari:

  1. MERVE Fairy Tears Portion Multivitamin Primer Serum – RM120 RM75 (Promo April 2007 only!)
  2. MERVE Full Coverage Foundation With Superfruits – RM105
  3. MERVE MakeUp Secret Tricks Kit + free concealer uols! – RM125
  4. MERVE Cinderevfa Magic Blue Lipstick – RM45
  5. MERVE The Unicorn Make Up Brush Set – RM120

Harga berbaloi kan? Jom berkenalan dengan produk Merve yang makin meletop sekarang ni!

Joy Revfa, pengasas produk Merve. Nampak sign board ni tepi jalan, ingat untuk order di erniewati.com ye!

****************************************

Yang pertama – MERVE FAIRY TEARS POTION

Multi Vitamin Primer • Serum Whitening • Nutrients • Firming • Moist • Hydrating • Reduce Scars • Skin Repair • Makeup Base • UV Protection SPF 50

[ LIMA Manfaat  Merve Fairy Tears Potion ]

Bertindak selaku Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa

Kaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Boleh dipakai di wajah, tangan dan seluruh badan

Melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum)

Apply Merve Fairy Tears Potion sebelum memakai make up kerana ia bertindak umpama ‘perisai’ dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit

Memutihkan kulit dengan khasiat ekstrak chamomile dan arbutin dan perlindungan dari UV

[ Panduan Penggunaan  Merve Fairy Tears Potion ]

Setiap pagi selepas membersihkan wajah anda, pump 2-3 pump Merve Fairy Tears Potion dan ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan urutan bulatan

 Apply sebelum mengenakan foundation untuk kelembapan dan kesan make up yang lebih smooth dan sempurna

 Apply juga setiap malam untuk kelembapan dan kelembutan kulit anda yang pasti anda sukai!

OH-SO-GLOWY !!

Berminat? Klik SINI untuk pembelian MERVE Fairy Tears Potion secara ONLINE.

Lebih Mudah, Cepat dan Selamat.

Harga : RM95

Nota : Jika anda sedang mengalami masalah kulit seperti jerawat kronik, sihatkan dulu kulit dari dalam dengan pengambilan supplemen kolagen Merve Gorgeous Juice atau supplemen non-collagen Rich Berries. KLIK SINI untuk ketahui lebih lanjut tentang supplemen Rich Berries yang bersifat anti-oksida, anti-aging dan anti-kanser.

********************************

Yang ke dua – MERVE FULL COVERAGE FOUNDATION

Perfect for on-the-go touch-ups / Matte-finish / Skin repair /

Firming / Anti-aging / Whitening / UV protection SPF 50 / Long-wearing / Lightweight / Silicone-free / Water-based / Natural finish / Super-blendable / Coverall / Oil-free

[ ENAM Kelebihan  Merve Full Coverage Foundation ]

Diperkaya dengan superfruit dan formula moden yang penuh khasiat untuk sihatkan kulit anda setiap hari

 Bantu memulihkan, melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit dengan khasiat ekstrak manggis, limau gedang, goji berry, acai berry, delima, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, vitamin C dan vitamin E dan aloevera

Ada LIMA warna istimewa yang boleh digunakan sebagai krim pelindung, foundation, shading dan contour.

Mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat sahaja untuk kegunaan harian seperti ke ofis! TIada lagi kulit kusam. Best bukan?

Bertindak sebagai UV protection dengan SPF50

***Merve Full Coverage Foundation menjadi viral dan trending dengan hampir 5000 unit terjual dalam minggu pertama di pasaran! Anda pun wajib cuba sekarang!!!***

Berminat? Klik SINI untuk pembelian MERVE Full Coverage Foundation secara ONLINE.

Lebih Mudah, Cepat dan Selamat.

Harga : RM105

******************************

Yang ke tiga – MERVE MAKEUP SECRET TRICKS KIT 

Beli 1 Perfect Matte Powder, dapat 1 Illusion Creamy Concealer!

Limited, tinggal 2 unit sahaja lagi!!!  Lepas ini kedua produk ini akan dijual secara berasingan.

[ LIMA Kelebihan  Merve Make Up Secret Tricks Kit ]

Bedak harian yang sangat ringan dengan permukaan selembut sutera. Sapu-sapu, dap-dap, dah flawless!

Dicipta dengan formula istimewa untuk membuat wajah nampak lebih muda, anjal, bermaya dan berseri secara semulajadi. Natural beauty gitu!

Boleh digunakan secara “basah” atau “kering”. 

Kandungan hebat dalam Merve Perfect Matte Powder memberi kesan yang “magical”!

L-glutathioneply – Whitening

Placenta White – Brightening

Stem Cell – Lifting

Hip Rose Oil – Scar Treatment

Collagen – Anti aging

Bertindak sebagai UV protection dengan SPF50

[ 3 Pilihan Warna  Merve Make Up Secret Tricks Kit ]

 Code #001 – Fair Skin. Sesuai untuk kulit putih pink / putih gebu

√ Code #002 – Medium Skin. Sesuai untuk kulit kuning langsat

 Code #003 – Olive Skin. Sesuai untuk kulit sawo matang atau hitam manis

Eh jangan lupa! Bagi pembelian Merve MAke Up Secret Tricks Kit ini, anda akan dapat SATU magic Illusion Creamy Concealer ini secara PERCUMA! Tapi stok limited ye. Sekarang hanya tinggal 2 set sahaja lagi. Lepas ni kena beli asing-asing dah. So, cepat grab!!!

Jom baca apa kata pengguna:

Berminat? Klik SINI untuk pembelian MERVE Make Up Secret Tricks Kit secara ONLINE.

Lebih Mudah, Cepat dan Selamat.

Harga : RM125

******************************

Yang ke empat – MERVE CINDEREVFA MAGIC BLUE LIPSTICK

[ 7 in 1 Multi Care ♥ Cinderevfa Magic Blue Lipstick ]

Lip Primer  Blusher  Lip Tint  Lip Balm ♥ Lip Repair  Lip Plumper  UV Protection

CINDEREVFA Blue Magic Lipstick adalah lipstick 2 in 1 yang memang super duper magic..! Cuba lihat lipstick ini nampak biru tetapi bila pakai terus bertukar menjadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan.

Bukan saja boleh pakai dibibir tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pipi & bibir terlihat pink comel je.. Lipstick ini bukan sahaja “Instant ” efek & mudah dibawa kemana2, ianya juga amat berkhasiat untuk bibir & kulit pipi untuk kegunaan setiap hari.

 

Berminat? Klik SINI untuk pembelian CINDEREVFA Magic Blue Lipstick secara ONLINE.

Lebih Mudah, Cepat dan Selamat.

Harga : RM45

******************************

Yang ke lima – THE UNICORN MAKE UP BRUSH SET

THE UNICORN Make Up Brush Set yang mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas menggunakan bulu synthetic fibres yang lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi. Ia sesuai dibawa ke mana-mana untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangkan bersama kotak yang cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mulakan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yang cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yang sememangnya penuh dengan keajaiban itu.
.
[ 5 Warna dan Kegunaan Setiap Berus  dalam The Unicorn Make Up Brush Set ]

Orange : Large Domed Powder
(Powder/Blusher/Highlighter/Bronzer)
.
Pink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/Buffing Concealer)
.
Purple : Precision Blush
(Blusher/Powder/Bronzing/Blending)
.
Green : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour)
.
Turquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter)

[ Keunikan The Unicorn Make Up Brush Set ]

super soft & light trending brushes high-quality synthetic fibres Compact & easy to store Perfect for traveling Complete and essential Can be used with cream and powder Magical Unicorn concept Animal-cruelty free flawless application Ideal for daily makeup routines basic and professional
.
[ Details ] 
Handle material : Plastic
Brush hair : Synthetic
Brush size : 22cm * 1.8cm
Items per set : 1 box & 5 pieces
Used with : Foundation, powder, eyeshadow, blusher, concealer, primer, contour, highlighter, contour & eyebrow

Berminat? Klik SINI untuk pembelian THE UNICORN MAKE UP BRUSH SET secara ONLINE.

Lebih Mudah, Cepat dan Selamat.

Harga : RM120

******************************

NAK LEBIH JIMAT? BERITA BAIK UNTUK ANDA. SKROL BAWAH YE!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kami menawarkan harga jimat untuk pembelian Pakej Agent untuk pembeli bijak yang pentingkan penjimatan seperti anda. Wow terbaik ni!!!

Beli 5 item dan dapat diskaun sehingga 25% on de spot. Jimat!

 Dapat hadiah misteri

Boleh daftar jadi ejen

 Sah sepanjang tempoh promosi sahaja. Jadi cepat grab tau!

HUBUNGI KAMI SEKARANG!

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *