Period datang balik selepas setahun tidak datang!

Anda ada masalah haid atau period tidak datang? Baca ini:

[PERIOD DATANG BALIK LEPAS SETAHUN TIDAK DATANG]
~testimoni Rich Berries🍓
“Assalam Kak Lily. Nak share testimoni gembira ni. Dah setahun saya tak datang haid. Hari ini baru datang. Thanks kak share video kakak akak tu. Tu yang terbuka hati amalkan Rich Berries dengan kangen water. Baru sebulan kan kak…serius tak sangka saya boleh dapat haid semula. Badan saya pun rasa segar. In sha Allah saya akan konsisten. Thanks kak.”


Perhatian untuk semua wanita, sama-sama amalkan pemakanan yang sihat. Elakkan masalah kesihatan yang disebabkan oleh darah kotor kita sendiri seperti ini ye:

Jom sihatkan tubuh badan, luar dan dalam dengan khasiat buahan beri yang diakui dalam kajian pakar nutrisi dunia. In shaa Allah.

Ingin tahu tentang Rich Berries? KLIK SINI

Ingin buat tempahan Rich Berries? KLIK SINI

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *