KPI Pertama Untuk Newbie. Apa dia?

Anda newbie mazhab bisnes dari rumah ataupun bisnes part time? Well, anda kena tahu bahawa anda tak boleh biarkan bisnes

Share
Read more

Marah-marah di FB?

Pernah tak anda rasa marah lepas tu luahkan marah tu dengan menulis di FB anda? Ini adalah sangat tidak bagus

Share
Read more

TARBIYAH & IBRAH MERDEKA!

Mentorku berkata : Alhamdulillah syukur. 1. Hidup sebagai hamba Allah swt maka itulah hidup merdeka. 2. Hidup sebagai umat Nabi

Share
Read more

5 Tanda Pokai

5 TANDA POKAI (Seperti dikongsikan oleh Peneraju Truetech, CEO Samad Kinto) 1 : Gagal menyimpan hatta rm50 sebulan. 2 : Terpaksa

Share
Read more

Agen Vixgo Tanpa Modal? Klik Sini.

Anda nak jadi agen ViXGO tapi ada tiada modal dan banyak isu di fikiran?   Jangan risau. Klik je sini untuk

Share
Read more

Tips Newbie : Upgrade diri menjadi super jurujual

Guru bisnes saya berkata, peratus besar pelanggan baru membeli bukan kerana produk semata-mata tetapi kerana jurujual. Maksudnya kerana produk pun

Share
Read more

ViXGO dan Rich Berries Kini Buka Peluang Perniagaan

REVEALS Global, syarikat pengeluar produk kesihatan menyasarkan membantu sekurangnya 10,000 usahawan menjelang akhir tahun ini. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Imran Hadi

Share
Read more

Tips Newbie – Pos Laju

Tips Pos Laju Tanpa Modal Untuk Newbie yang baru berjinak-jinak dengan dunia bisnes online dari rumah mahupun secara sambilan dari

Share
Read more

Tips Newbie : Personal Branding

Ranking tertinggi branding adalah ‘ Personal Branding ‘. Jaga nama baik diri. Produk boleh berubah tetapi branding diri kekal. Pelanggan

Share
Read more

Rich Berries dan Tips Modal Bisnes

Tips modal bisnes hari ini ialah: [Siapa kata takde modal ringgit tak boleh berbisnes?] Hari ini ada seorang wanita dari

Share
Read more