Ujikaji Rich Berries vs Radikal Bebas

Satu ujikaji terhadap Rich Berries vs Radikal Bebas telah dijalankan secara spontan oleh Dr Bahij sebelum ini. Hasilnya amat positif dan memberangsangkan. Jom saksikan sendiri.

“SEBENARNYA INILAH SEBAB KENAPA RICH BERRIES SANGAT MEMBERI KESAN POSITIF KEPADA MEREKA YANG MENGAMBILNYA, TERMASUK PESAKIT KRONIK SEBAGAI PEMAKANAN TAMBAHAN. KERANA KANDUNGAN ANTI-OKSIDANYA YANG BERSUMBERKAN 9 JENIS BERRIES SANGAT POTENT”
.
Jom saksikan ujikaji yang telah dijalankan oleh Dr Bahij secara live dan spontan dalam satu majlis sebelum ini dengan menggunakan iodin sebagai pengganti radikal bebas vs Rich Berries.
.
Hasilnya anda tengok sendiri, air iodin yang berwarna menjadi jernih apabila dicampurkan dengan Rich Berries. Oleh kerana iodin adalah mewakili radikal bebas yang merosakkan sel dalam ujikaji ini, kita boleh bayangkan bagaimana Rich Berries membantu dalam meneutralkan radikal bebas dalam tubuh badan kita.  Hasilnya, sel badan lebih terlindung dan kekal sihat dalam jangka masa yang lebih lama. In shaa Allah.


.
Share jika bermanfaat. Anda mungkin mengembalikan keceriaan kepada seseorang dan keluarganya dengan perubahan positif kesihatan mereka dengan Rich Berries.

.

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT RICH BERRIES

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *