ViXGO dan Rich Berries Kini Buka Peluang Perniagaan

vixgo-murah-sinar harian-peluang bisnes

REVEALS Global, syarikat pengeluar produk kesihatan menyasarkan membantu sekurangnya 10,000 usahawan menjelang akhir tahun ini.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Imran Hadi berkata, walaupun enam bulan beroperasi, Reveals Global tekad bantu seramai mungkin usahawan sehingga berjaya.

“Pelbagai faedah dan insentif akan dinikmati sesiapa sahaja berminat menjadi usahawan di bawah Reveals Global.

“Sebagai alternatif, syarikat menjalin kerjasama dengan Amanah Ikhtiar Malaysia bagi membantu usahawan khusus golongan wanita di bawah program ‘Suri Ummah Reveals Independency’’.” katanya. Menurutnya, setakat ini, ramai usahawan menyertai Reveals Global dan merancang menubuhkan cawangan di Johor Baharu tidak lama lagi.

Reveals Global turut menyediakan modul lengkap latihan dan bimbingan kepada pengedarnya.

“Bermula dari sekarang, syarikat melakukan promosi di mana, setiap tiga kotak pembelian Rich Berries dan Vixgo, pembeli memperoleh sekotak percuma dua produk itu.

“Paling istimewa, dalam tempoh enam bulan dari sekarang, pengedar yang berjaya jual produk dengan sasaran lebih tinggi, berpeluang mendapat pakej tunai umrah dan bonus RM50,000,” katanya.

Imran berkata, hasil testimoni pelanggan mendapati dua produk tersebut berjaya membantu meningkatkan kualiti kesihatan mereka.

“Kami sendiri amal produk ini dan lihat keberkesanannya di mana kami berdua pernah berdepan dengan peristiwa ahli keluarga terdekat meninggal dunia akibat kanser dan tiga serangkai,” katanya.

Imran berkata, produk Rich Berries baru dilancarkan di pasaran awal Januari lalu, diformulasi teknologi teknologi dari Amerika Syarikat.

“Sekotak berharga RM169 dan bahan mentah pula diimport dari empat benua iaitu Asia, Amerika Selatan, Amerika Utara dan Eropah.

“Istimewanya produk ini dihasilkan daripada ekstrak bahan premium berkualiti sembilan jenis beri,” katanya.

Produk Vixgo, ia dihasilkan sebagai makanan tambahan lelaki 18 tahun ke atas.

“Daripada lima jenis herba antaranya tongkat ali, macca dan ginseng pada harga RM250 sebotol,” katanya.

Source : Sinar Harian 20 Mei 2016

Mereka yang ingin mendapatkan maklumat dan peluang niaga boleh hubungi:

Ernie 018-2323 800 / 018-2323 600

RichBerriesglobal.com

VixgoMalaysia.com

Vixgo-Rich Berries-Sinar Harian-Peluang Bisnes-Bisnes Dari Rumah-Tips Bisnes Online-Sasar bantu 10,000 usahawan - Bisnes - Sinar Harian

vixgo-murah-peluang niaga

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *